Belangrijkste eigenschappen van een goede webdesigner

Als je een nieuwe website wilt en je bent op zoek naar een webdesigner kan het soms wat overweldigend zijn. Vaak zullen er vele mogelijke kandidaten zijn. Zo kan je kiezen uit vele professionals of zelfs goedkopere opties zoals studenten of familieleden. Maar wie moet je nu kiezen? Waar moet je op letten als je een partner uit kiest. Hier maken we even kort een overzicht.

Hier zijn plaatsen waar je je zoektocht kan starten.

Goede eigenschappen van een goede webdesigner

  • Vriendelijkheid: als iemand al redelijk kort en zonder respect reageert op een eventuele samenwerking is dit al een rode vlag. Je weet dat hij of zij immers niet zal beteren wanneer het project daadwerkelijk begint.
  • Stiptheid en snelheid: als een webdesigner snel antwoordt op je vragen en snel een offerte doorstuurt wanneer je erom vraagt is dit al een goed teken. Je weet dan dat hij snel reageert op je noden en je niet weken moet wachten voor je een simpel antwoord krijgt.
  • Portfolio: elke webdesigner moet een portfolio kunnen voorleggen. Al is het niet van vorige klanten, maar passie projecten. Als een webdesigner dit niet kan, betekent dit dat hij er niet met 100% overtuiging mee bezig is.
Posts created 23

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
cenote