Hoe communiceren met een webdesigner

Als je gaat samenwerken met een professionele webdesigner, wil je natuurlijk dat je ideeën het best mogelijk worden uitgevoerd. Hiervoor is goede communicatie met je webdesigner zeer belangrijk. Ook voor de webdesigner zal dit gemakkelijker zijn om samen te werken en je gaat allebei een beter gevoel overhouden aan heel je project. Maar hoe communiceer je nu het best met een webdesigner?

Zeg wat je wil
Zeg duidelijk wat je wilt dat er gebeurt. Het is veel makkelijker voor een webdesigner om jou idee goed uit te voeren als je er zelf al eens goed over hebt nagedacht. Zet alles voor jezelf even op papier en speel het eventueel door naar de webdesigner.

Behandel hem met respect
Dit is iets waar webdesigners over het algemeen het meest gefrustreerd door raken. Vele klanten behandelen hen niet met respect maar behandelen hen als een slechte werknemer die alles moet doen wat hij zegt en veel sneller dan verwacht. Behandel een webdesigner met respect en hij zal alles een pak sneller doen. Een webdesigner wilt immers ook goed een project afwerken, dit staat immers mooi op zijn portfolio.

Dit zijn zaken die je ook best niet zegt.

Posts created 23

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
cenote