Waarom een goede webdesigner geld waard is

Je wilt misschien een nieuwe website of wilt je website even opfrissen en je bent van plan dit zelf te doen? Er zijn misschien wel websites die je heel wat beloven en waar het makkelijk lijkt om dit allemaal zelf te doen. Maar denk daar nog maar een keer over na. In dit artikel ga ik uitleggen waarom je best een professionele webdesigner inhuurt en waarom het niet altijd zo mooi is als het lijkt op deze websites.

Uitstraling van je bedrijf
Een goede digitale uitstraling van je bedrijf is in deze tijd onmisbaar. Als men zaken wilt doen met jouw bedrijf gaat men bijna altijd eerst jouw website en online profielen bekijken. Als een potentiƫle klant dan op een oude, onduidelijke website terechtkomt, gaat deze al conclusies trekken die misschien niet overeen komen met de realiteit en afhaken om samen te werken.

Addertje onder het gras
Je ziet tegenwoordig veel reclame voor websites waar je zelf makkelijk een eigen website kan maken. Als je er dan zelf aan begint, merk je dat er heel wat meer komt kijken dan enkel foto’s plaatsen. Het moet gebruiksvriendelijk zijn, aantrekkelijk en moet het conversiepercentage verhogen. En als we er van uitgaan dat je toch een mooie website hebt weten te maken komen pas achteraf de echte kosten. Deze websites gaan je verplichten om een bepaald abonnement aan te kopen bij hen voor de hosting van je website en eventueel het gebruik van hun software voor het maken en onderhouden van je website. Deze prijzen zijn vaak buiten proportie en je gaat maandelijks veel meer betalen dan je zou doen moest een professional je naar een goede webhosting bedrijf hebben doorverwezen. Op korte termijn lijkt het misschien dat je er goedkoper vanaf komt, maar op lange termijn kan dit vaak hard tegenslagen.

Professionele webdesigner
Een professionele webdesigner weet wat hij of zij doet. Ze weten hoe je een bezoeker zijn aandacht moet trekken, hoe je het makkelijkst je diensten of producten in de kijker zet en hoe je er voor kan zorgen dat bezoekers je vaker gaan contacteren voor extra uitleg of een offerte. En met een webdesigner weet je wat je betaalt. Je kan een prijs voor het hele project afspreken en daarna ben je zelf vrij om te kiezen waar je je website laat hosten. Zo kan je zelf de beste deals uitzoeken.

Als je iemand anders haar opinie hierover wilt lezen, kan je eens hier een kijkje nemen. Deze blogpost vat het onderwerp heel goed samen en geeft hier een sterke kijk op.

Hopelijk weet je na dit artikel beter of je een professionele webdesigner gaat inhuren of je het toch eens zelf gaat proberen. In elk geval, veel geluk!

Posts created 23

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
cenote