Met wat werkt een webdesigner?

Webdesigners hebben het redelijk makkelijk op het gebied van werkbenodigdheden. Ze kunnen vaak kiezen met wat en waar ze werken. Zo zijn er veel webdesigners die tijdens het werken tegelijk de wereld rond reizen. Maar wat zijn nu de dingen die elke webdesigner nodig heeft? Wel om te beginnen deze.

Een laptop of computer
Dit is natuurlijk vanzelf sprekend. Elke webdesigner heeft een laptop of computer nodig en indien men een laptop gebruikt is een extra scherm voor op kantoor ook geen overbodige luxe. En met welk besturingssysteem werken webdesigners dan het meest? Wel je gaat vaak webdesigners een Mac op OSX zien gebruiken. Deze hebben, buiten een betere batterij, meestal niet vel extra voordelen. Maar het is een trend die men blijft zien.

Grafische software
Men gaat geen website ontwerpen in Word of Paint, alhoewel men dit al wel eens geprobeerd heeft. Men gaat meestal gebruik maken van een grafische software zoals Photoshop, Adobe XD of Sketch, al is die laatste enkel beschikbaar voor Mac gebruikers. Welke men gebruikt hangt veel af van persoonlijke voorkeur en eventueel welk bedrijf men voor werkt. In principe doen deze programma’s allemaal hetzelfde.

Posts created 23

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
cenote