Waarom een goed webdesign belangrijk is

Als je een bedrijf start is vaak het eerste dat je doet een website laten maken. Maar waarom zou je dit niet doen via een van de vele programma’s en websites die nu op de markt zijn? Wel als je het door een professional laat doen gaat het resultaat altijd veel beter zijn. Maar waarom is een goed webdesign nu eigenlijk belangrijk? Wel, naast slechte SEO voor volgende redenen:

  • Je website bepaalt hij mensen naar je bedrijf kijken. Men zal een eerste indruk vormen over je bedrijf als men naar je website gaat. Als deze eerste indruk slecht is verlies je in 90% van de gevallen al een klant. Dit kan op termijn zeer kostbaar zijn.
  • Een goed webdesign zorgt voor een hoger conversiepercentage. Een professional weet al de trucks om een potentiële klant op je website te beïnvloeden zodat hij of zij contact met je zal opnemen of je producten eens extra lang zal bekijken.
  • Je hangt niet vast aan een bepaald abonnement. Alle websites die je zelf een website laten maken, verplichten je om een duur maandelijks abonnement te nemen om hun diensten te blijven gebruiken.
    Hopelijk ben je wat beter ingelicht dan voor je hier kwam.
Posts created 23

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
cenote