Waar vind je een goede webdesigner?

Je hebt beslist om met een professionele webdesigner te gaan samenwerken, maar je weet niet goed waar ja kan beginnen met zoeken naar de geschikte partner voor dit project. In dit artikel geen we een paar opties waar je je zoektocht kan starten, want vaak is het moeilijk om de geschikte kandidaat te vinden.

Google
Als eerste stap is een Google zoekopdracht altijd het beste idee. Zo kan je eens kijken of er geen geode webdesigners in je omgeving wonen. Het is altijd makkelijk als de webdesigner waarmee je samenwerkt dichtbij is en het geeft een meer vertrouwend gevoel.

Upwork
Upwork is een van de grootste freelance platforms ter wereld. Hier kan je je ‘Job’ met een omschrijving plaatsen en freelancers zullen hierop bieden om met jou samen te werken. Upwork staat in de freelancewereld wel bekend voor de lage prijzen maar vaak ook mindere kwaliteit die je ervoor krijgt.

Facebook
Een simpele post in een Facebook groep of op je eigen profiel kan vaak al wonderen doen. Mensen zullen freelancers of bedrijven aanraden waarmee ze al eens hebben samen gewerkt of die ze kennen en vertrouwen om jou goed te helpen. Een bijkomend voordeel is dat de webdesigners dan vaak naar jou toe komen en je ze voor het kiezen zult hebben.

Krant
Een advertentie in de krant plaatsen is een van de slechtste dingen die je kan doen. Je moet hier veel geld voor betalen en de kans dat het bij een geschikte kandidaat terecht komt is bitter klein. Mede door de verkoopcijfers van de kranten die blijven dalen.

Posts created 23

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
cenote