Webdesign trends 2018

Een goede website veranderd vaak en gaat mee met de trends van het moment. Bezoekers zien immers vaak het verschil tussen een nieuwe website een die al een paar jaar oud is. Als je website oud is, gaan bezoekers hier onbewust een beetje aanstoot aan nemen en hebben ze de indruk dat je bedrijf niet al te succesvol is. Wat zijn de webdesign trends van 2018 waar je rekening mee kan houden bij het maken van een nieuwe website?

Home pagina
In 2018 blijft men gebruik maken van een grote ruime home pagina waar een grote afbeelding wordt geplaatst met een call-to-action. Deze kan naar een contactformulier of promotie leiden. Vaak zal men ook van de website voor een deel een one-pager maken waar alle informatie onder elkaar staat.

Uiterlijk
Op het vlak van uiterlijk zal in 2018 veel met felle kleuren gewerkt worden en een groot lettertype. Deze zijn vaak voor de focus van de bezoeker te grijpen. Ook de vele lettertypes die je kan gebruiken kunnen de aandacht van bezoekers trekken en bepaalde aspecten van je website in de verf zetten.

Hou hier alvast rekening mee wanneer je je website maakt.

Posts created 23

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
cenote